PARIJS

PARIJS

Review door Judith

Ahhh oui Paris! Stad van de liefde. En wat kun je nu beter doen tijdens een lockdown dan samen spelletjes spelen met je geliefde. Daarom komt deze recensie van Gerbens grote ❤️ Judith. Of zoals de Fransen zeggen: Zjudietuh.

Recent hebben wij Parijs de lichtstad gekocht. Dit is een spel voor 2 spelers en speelt gemakkelijk weg door de eenvoudige regels.
In dit spel heb je 2 fases. In de eerste fase plaats je een keientegel of pak je een gebouw. Nadat alle keientegels zijn geplaatst begint de tweede fase. In de tweede fase plaats je de gebouwen. Het is belangrijk dat je gebouwen verlicht zijn door lantaarnpalen want anders leveren ze geen punten op. Hoe meer verlichting, hoe meer punten.

Logo BordspellenBieb

Wil je dit spel een keer proberen voor je deze koopt?

Huur hem dan hier bij de BordspellenBieb®

Wij vinden Parijs een leuk spel, omdat het vlot wegspeelt. Daarnaast is er veel variatie omdat de keientegels altijd weer anders liggen waardoor het elk potje weer een uitdaging is hoe je de gebouwen kunt plaatsen. Het is mooi ontworpen met de leuke twist dat je het spel in de doos speelt . Kortom, een leuk spel voor 2 spelers en te koop bij Bol.com