SPLURT!

SPLURT!

Review door Willeke van de @wil.speelt.een.spelletje

2+ Spelers ~ 25 minuten ~ 8+ jaan

Uitgegeven door @whitegoblingames

Waar moet jij direct aan denken bij; Een hobby met 3 letters? Of iets wat je verborgen houdt dat begint met een O? Gooi het er maar uit met Splurt!

Met het grappige partyspel Splurt! krijg je 100 kaarten waarmee je combinaties kunt maken door een roze kant te koppelen aan een zwarte kant. Hiermee ontstaan niet alleen de grappigste vragen, maar komen ook de gekste antwoorden!
Ben jij degene die aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft verzameld door als snelste een juist antwoord te roepen?Dan ben jij de winnaar!

Splurt! kent weinig variatie, maar de speelduur kun je prima zelf bepalen, bijvoorbeeld;
🔸20 kaarten voor een snel spel
🔸35 kaarten voor een standaard spel
🔸50 kaarten voor een lang spel

Willekes mening
Splurt! is uitermate geschikt als partyspel en wordt leuker naar gelang er meer spelers meedoen. Vaak onstaan er hilarische momenten en wat discussie over de juiste antwoorden, met een borreltje op is dat misschien nog een tikkie meer. Ik hou ervan! Splurt! komt niet in een al te groot doosje, waardoor het makkelijker mee te nemen is in je tas voor een volgend feestje. Wat ik vooral leuk vind om te zien is, met welke antwoorden je door familie of vrienden om de oren wordt geslagen!

GeĂŻnteresseerd geraakt in Splurt! Na het lezen van deze review? Koop hem bij Lotana!

Zo ziet het speelveld eruit