EXIT: Het betoverde bos

EXIT: Het betoverde bos

Review door Willeke van de @wil.speelt.een.spelletje

1-4 spelers ~ 45-90 min ~ 10-99 jaar

Uitgegeven door @999games

Je denkt een ontspannen wandeling te gaan maken, maar dan is er ineens geen weg meer terug! Daar sta je dan, in het duistere, griezelige bos! Hoe kom je hieruit?

De Exit spellen zijn een enorm succes en in dit deel ga je met behulp van een aantal sprookjesachtige figuren de uitgang van het bos proberen te vinden. Je moet dan alleen eerst wel hun raadsels op zien te lossen om op het juiste pad te komen. Voor de raadsels en oplossingen maak je gebruik van het bijgeleverde boekje en de draaischijf. Verder voeg je zelf nog een potlood, gum, schaar en lineaal toe. Daarna kan het spannende avontuur beginnen waarbij je alles nodig hebt dat zich in het kleine doosje bevindt.

Willekes mening
Wij hebben ‘Het betoverde Bos’ met 4 personen doorkruist en het is ons gelukt om er weer uit te komen! We werden soms teveel afgeleid door ons eigen geklets wat maakte dat we er 2 uur over gedaan hebben. Misschien niet binnen de gestelde tijd, maar voor ons is het gezamenlijk zonder stress de puzzels oplossen het belangrijkste.
Wanneer het je lukt om out of the box te denken en je niet schroomt voor het vouwen, knippen en scheuren van een spel, dan is dit EXIT-spel echt iets voor jou! Gegarandeerd een avondje plezier waarbij samenwerking erg belangrijk is. Verder wil ik er niet teveel aan toevoegen want spoilers liggen op de loer.

Geinteresseerd geraakt in Exit Het betoverde bos? Koop hem bij Lotana!

Bij de puzzels heb je deze draaischijf nodig