Lost Cities

Lost Cities

Review door Tijmen

Als dit spel ooit een 2020 versie krijgt worden de bestemmingen een stuk minder avontuurlijk. Al moet je de urban jungle van Tuinesië natuurlijk niet onderschatten. In Lost Cities gaan de spelers op expeditie naar verschillende uithoeken van de aarde om schatten en roem te vergaren.

Er zijn kaarten in vijf kleuren met de getallen 2 t/m 10. Dit zijn de expeditiekaarten. Elke beurt moet een speler een kaart spelen. Je kan er een expeditie mee starten of uitbreiden, of hem in het midden van de tafel leggen. Daarna moet je een nieuwe kaart op handen nemen. Je kan een kaart van de trekstapel pakken of 1van de kaarten die in het midden liggen. Het spel eindigt als de trekstapel leeg is. Voor expedities boven 20 punten scoor je punten maar pas op want haal je dit niet dan krijg je minpunten.

Wij vinden Lost Cities een uitstekend 2 speler spel. Je krijgt veel waarde uit een klein doosje. Herspeelbaarheid is prima en er is genoeg uitdaging. Zelf vinden we de nadeeltjes dat het aantal handkaarten wat hoog is en er had best een scoreblok bij mogen zitten. Wij raden dit spel van @999games van harte aan want het heeft een vast plekje in onze vakantieselectie veroverd. Het spel is te koop bij Bol.com

Logo BordspellenBieb

Wil je dit spel een keer proberen voor je deze koopt?

Huur hem dan hier bij de BordspellenBieb®