Micro Macro – Full House

Micro Macro – Full House

Review door Colin van de @spelbrekers

In MicroMacro gebeurt er op elke hoek van de straat iets gewelddadigs. Jij bent samen met je partners gevraagd om alle misdaad te bestrijden en elk mysterie op te lossen.

Met een loep in de hand en een kaart van de stad ga je opzoek naar de verdachten, moordwapens, locaties in de hoop zo de daders te pakken. MicroMacro is een tof party spel die, net als zijn voorganger, een origineel spel voorschotelt. Pak je het mysterie in je eentje op of vraag je je vrienden ter hulp. Alleen jullie kunnen de stad weer rust bieden. 

Wat vinden we leuk?
– De kaart is enorm groot en staat bomvol karikaturen en uitbeeldingen van misdaden. Elke misdaad voelt als een compleet nieuw verhaal.
– Of je het spel nu alleen of met een grote groep speelt, het blijft enorm tof om een misdaad op te lossen.
– Er staat per level hoe moeilijk, maar vooral, hoe kindvriendelijk het mysterie is. Dit zorgt ervoor dat jonge kinderen ook mee kunnen helpen.
– Als je het spel wat langer hebt gespeeld kom je oude bekende tegen van vorige misdaden.

Wat vinden we wat minder?
– De kaart is vrij groot waardoor een grote tafel en genoeg loopruimte er om heen nodig is. Maar dit is maar een klein minpuntje.

Wij vinden MicroMacro een enorme topper en voelt echt aan als een detectivespel. Elk level brengt een nieuw verhaal en zorgt opnieuw voor spanning. De tekeningen zijn enorm gedetailleerd en vertellend. Wij zijn enorm enthousiast over dit leuke partyspel.

Ben je na het lezen van deze review enthousiast geworden over dit spel? Koop het hier bij Bol.com.

Dit exemplaar is ons vriendelijk beschikbaar gesteld door @whitegoblingames