Rajas van de Ganges

Rajas van de Ganges

Review door Tijmen

Mijn beslissingsproces voordat ik een nieuw spel koop is altijd vrij lang. Ik wil zeker weten dat het iets is wat ik regelmatig op tafel leg maar het moet ook een mechanisme bieden dat ik nog niet in mijn collectie heb. Ten slotte wil ik ook dat het toegankelijk is zodat ik het ook met mijn vrouw kan spelen.

Zo viel mijn oog op dit spel. Het artwork sprak mij gelijk aan en toen ik me ging verdiepen in de mechanismen werd ik steeds enthousiaster. Het is een workerplacement waar je tegels gaat leggen en je belangrijkste grondstoffen zijn dobbelstenen. Toen ik meer en meer goede verhalen las kon ik de roep van mijn bankpas niet langer weerstaan.

Dit is mijn meest gespeelde spel van de laatste maanden en WAT IS HET LEUK! Een heerlijk vlot spel met veel verschillende acties, mooie componenten, duidelijke symbolen en een unieke manier van winnen. Om het einde van het spel te triggeren moeten je roem- en geldspoor elkaar namelijke kruisen. Daarom moet je elke keer scherp zijn welke acties je nu en in de komende beurten het meeste opleveren in deze race naar de finish.

Rajas van de Ganges is een absolute aanrader. Geïnteresseerd geraakt in dit product? Bekijk het spel op Bol.com