3D Upgrades

De componenten van bordspellen worden steeds mooier maar het kan nog mooier. Het kan ook voorkomen dat spelcomponenten wat onhandig en rommelig op tafel liggen. Om deze redenen hebben wij onze producten samengesteld. Wil je een upgrade die er niet tussenstaat stuur ons zeker een berichtje en dan kijken we wat er mogelijk is.

Everdell € 15,00
Voor Everdell hebben we onderstaande mandjes waarin je de grondstoffen en puntfiches kan plaatsen. Je ontvangt de mandjes als volgt: 2 small, 2 medium en 1 large. Daarnaast krijg je ook 4 eikeldopjes om de speciale gebeurteniskaarten rechtop te zetten. Uiteraard is de eye-catcher, de boomstronk, ook inbegrepen. Hier kun je de oranje hars grondstof in plaatsen. Voor €2,50 kan je ook een witte schelp bijbestellen als je de uitbreiding Pearlbrook hebt. Liever walnoten ipv de mandjes? Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt dan 1 grote noot, 2 medium en 2 kleine walnoten.

Wil je dit setje bestellen kan dat via Marktplaats of door ons een berichtje te sturen.
Verzendkosten zijn €5,- via DPD.


Wingspan Vogelhuisjes € 12,50
Wingspan is een prachtig spel met prachtige componenten maar de actieblokjes zijn wat saai. Daarom hebben wij deze geheel in thema vervangen door vogelhuisjes Je ontvangt vijf kleuren met verschillende ontwerpen. Per kleur krijg je je 8 huisjes dus 40 huisjes in totaal.

Wil je dit setje bestellen kan dat via Marktplaats of door ons een berichtje te sturen.
Verzendkosten zijn €4,20,- via PostNL.